fbpx

Eladó lakóautó

Eladó használt lakóautók

Ha éppen azon gondolkodsz, hogy beruházol egy kényelmes és megbízható használt lakóautóba, hogy felfedezd a világot, akkor jó helyen jársz. Weboldalunk rendszeresen frissülő eladó lakóautó készlettel vár, így minden látogatás alkalmával új lehetőségek várnak rád. Legyen szó családi kirándulásokról, hosszabb túrákról vagy akár üzleti célokról, megtalálhatod nálunk az igényeidnek és terveidnek leginkább megfelelő járművet.

Mindegyik lakóautónkat gondosan válogatjuk, hogy csak a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb járműveket kínálhassuk nektek. Fiatal, alacsony kilométerrel rendelkező lakóautóink biztosítják, hogy az új tulajdonosok éveken át élvezhessék a kényelmet és szabadságot, amit a lakóautós utazás nyújt.

Gyere, és nézz körül weboldalunkon vagy személyesen a telephelyünkön! Örömmel állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk megtalálni az álmaid használt lakóautóját, és hogy az új kalandok már ne csak álmok maradjanak!

Eladó lakóautók

elado lakoauto rollerteam

A RollerTeam Kronos 295M eladó lakóautó, egy 6 személyes Ford alvázra épített alkóvos modell. A Roller Team olyan jellemzőiről ismert márka, mint a dinamizmus és az innováció, amely olyan lakóautókat tervez és gyárt, amelyek a stílust a technológiával és a minőséggel ötvözik.

GiottiLine T37 eladó lakóautó, egy 5 személyes félintegrált, Cirtoen alvázra épített modell. A GIOTTILINE sokkal több, mint egy márka. Ez egy utazás apoteózisa. Egy szabad utazás, tele új energiával és új ötletekkel.

Használt lakóautót keresel?

Nézd meg élőben az eladó használt lakóautóinkat!