fbpx

Lakóautó bérlés

Luxus lakóautó bérlés – az utazás szabadsága

Ha valaha is arról álmodoztál, hogy kiszakadsz a szürke hétköznapokból, és egy lakóautóval indulsz el a kalandok útjára, akkor jó helyen jársz! A lakóautó bérlés az egyik legizgalmasabb és legszabadabb módja az utazásnak. Elfelejtheted a szállodai foglalások és repülőjegyek stresszét. Bérelhető lakóautóinkban otthonos környezetet találsz, amely kényelmes és praktikus.

A lakóautós utazás során mindent magaddal vihetsz, ami fontos neked, legyen az kerékpár, SUP deszka vagy síléc. ezeket a kiegészítőket, akár tőlünk is kibérelheted. Nincs szükség szigorú menetrendre vagy előre megszervezett programokra, te irányítod az utazásodat. Prémium és luxus lakóautó bérlés – az utazás szabadságának új szintje vár rád!

Prémium lakóautóink

Lakóautó bérlés Budapest, lakóautó bérlés Göd, lakóautó bérlés Dunakeszi

Fedezd fel az olasz stílus és kényelem harmóniáját a Roller Team Kronos 295 M lakóautóval! 2022-es modell, hat személy számára tökéletes, modern felszereltséggel, beleértve a napelemet és klímát, ami felejthetetlen utazást biztosít.

Kalandra fel a Giottiline Therry T37-el, ahol az olasz dizájn találkozik a modern technológiával és a francia eleganciával! Ez a 2023-as csoda öt személy számára nyújt luxust és stílust, többek között LED TV-kkel, napelemmel és különleges extrákkal, így az utazás minden pillanata különleges lesz.

Lakóautó bérlés, Lakóautó bérlés Budapest, lakóautó bérlés Göd, lakóautó bérlés Dunakeszi, lakóautó bérlés pest megye

Lakóautó bérlés

A következő bérelhető lakóautónk egy camper van típusú lakóautó lesz, amelyet 2024 őszétől lehet majd bérelni. Ezt az autót pároknak, maximum egy kisgyermekkel ajánljuk majd.

Belevágnál a lakóautó bérlésbe?

Kérj árajánlatot és ellenőrizd, hogy elérhető-e valamelyik kalandautónk!

Kalandautó blog

Használt lakóautó vásárlás

Használt lakóautó vásárlás

A lakóautós utazás különleges életformát kínál, ami egyesek szerint kényelmetlen, mások szerint összehasonlíthatatlan élményt nyújt. Mindkét félnek igaza van: a választás attól függ, hogy milyen...

Bővebben
Mit vigyünk magunkkal?

Mit érdemes vinni egy lakóautós utazásra?

A lakóautós nyaralás egyre népszerűbb, hiszen szabadságot és rugalmasságot kínál az utazóknak. Azonban ahhoz, hogy a kirándulásunk igazán élvezetes legyen, fontos előre gondoskodni a szükséges...

Bővebben
lakoautos nyaralas 1

Mennyit fogyaszt egy lakóautó?

Amikor lakóautó bérlésre kerül sor, sokan felteszik a kérdést: „Mennyit fogyaszt egy lakóautó?” A válasz nem egyszerű, mivel több tényezőtől függ, amelyek közül néhány jelentősebben...

Bővebben

Nézd, hová jutottak el

a barátaink, ügyfeleink a Kalandautóval!