fbpx

Rólunk

Ismerd meg a kalandautó megálmodóit

Helló kalandor! Mi Orsi és Gergő vagyunk. A Kalandautó.hu egy álom megvalósulása. Egy családi vállalkozásunk mellett szívünk csücske a kaland és a felfedezés. Emiatt döntöttünk úgy, hogy vásároljunk egy lakóautót. Ő lett Herbie.

Kezdetben csak saját használatra szántuk, de hamar rájöttünk, mennyire nagy az érdeklődés a minőségi, új lakóautók iránt, ezért az első szezon után egy másik lakóautót is vásároltunk, Herbie mellé. Így mára már több kiváló minőségű, jól felszerelt lakóautót tudunk kínálni minden bátor kalandornak, aki kipróbálná magát a lakóautózás világában. Legyen az egy családi nyaralás vagy egy baráti kalandtúra.

Fedezd fel Európa rejtett kincseit, és tapasztald meg te is azt a szabadságot és örömet, amit a lakóautózás nyújthat. A Kalandautó.hu-nál várunk minden kalandvágyó utazót, akik meg akarják ismerni a világot egy másik perspektívából.

vagytunk kalandra ill

Mindig is vágytunk a kalandra

Már gyerekkoromban megkaptam a kalandvágy szeretetét, amikor szüleim elvittek a tengerpartra kempingezni és a hazai hegyekbe túrázni. Ezek a korai élmények formálták meg a későbbi szenvedélyemet. Majd később, Orsival közösen a magashegyek felé fordult figyelmünk. Először a 2000-es, majd a 3000-es csúcsokat fedeztük fel, mint a Grossglockner és a Grossvenediger, végül a 4000 méteres magasságokat is, mint a Gran Paradiso és a Mont Blanc.

Imádunk kirándulni

Szabadidőnk minden pillanatát a természetben töltjük, amennyire csak lehetséges. A sziklamászás különleges helyet foglal el az életünkben, hiszen ezek a merész kihívások és a természet lenyűgöző szépsége az, ami igazán életre kelt bennünket. Szenvedélyünket gyakran éljük ki Horvátországban, a Paklenica Nemzeti Parkban, ahol a sziklák és tájak mindig új kalandokat ígérnek. Emellett, amikor csak lehetőségünk adódik, ellátogatunk Arco városába is, melyet a sziklamászók Chamonix-jaként tartanak számon.

kirandulas ill

Miért mi vagyunk a neked valók?

Lakóautó Budapest

Értünk a lakóautókhoz

A Kalandautók a szenvedélyünk! Segítünk a legjobbat választani az utazásodhoz.

Lakóautó Göd

Az utazás az életünk

Az életünk egy folyamatos kaland, és szeretnénk megosztani veled az utazások örömét!

prop4

Tanácsokkal segítünk

Szakértői tanácsokkal segítünk, hogy az utazásod simán és biztonságosan teljen.

Belevágnál a kalandba?

Kérj árajánlatot és ellenőrizd, hogy elérhető-e az autónk!

Kalandautó blog

Használt lakóautó vásárlás

Használt lakóautó vásárlás

A lakóautós utazás különleges életformát kínál, ami egyesek szerint kényelmetlen, mások szerint összehasonlíthatatlan élményt nyújt. Mindkét félnek igaza van: a választás attól függ, hogy milyen...

Bővebben
Mit vigyünk magunkkal?

Mit érdemes vinni egy lakóautós utazásra?

A lakóautós nyaralás egyre népszerűbb, hiszen szabadságot és rugalmasságot kínál az utazóknak. Azonban ahhoz, hogy a kirándulásunk igazán élvezetes legyen, fontos előre gondoskodni a szükséges...

Bővebben
lakoautos nyaralas 1

Mennyit fogyaszt egy lakóautó?

Amikor lakóautó bérlésre kerül sor, sokan felteszik a kérdést: „Mennyit fogyaszt egy lakóautó?” A válasz nem egyszerű, mivel több tényezőtől függ, amelyek közül néhány jelentősebben...

Bővebben

Nézd, hová jutottak el

a barátaink, ügyfeleink a Kalandautóval!