fbpx

Kapcsolat

Keress minket bátran, ha úgy döntöttél hogy belevágsz a lakóautós kalandba! Segítünk, ha tanácsra lenne szükséged melyik lakóautót válaszd, vagy ha még több információt meg szeretnél tudni a kalandautóinkról. Ezen kívül a foglalással kapcsolatos kérdéseidre is örömmel válaszolunk és az útvonaltervezésben is tudunk tippeket adni hogy minél emlékezetesebb legyen az utatok.

vagytunk kalandra ill

Keress minket elérhetőségeinken


Tóth Gergely
A Kalandautó.hu főkalandora

Telefonszám: +36703366163
E-mail: hello@kalandauto.hu

A lakóautók személyes átvétele

A lakóautókat gödi telephelyünkön veheted át, amely előzetes időpont-egyeztetéssel történik. A bérlés végén szintén ide kell visszahoznod a járművet. A lakóautó bérlése alatt biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget zárt telephelyünkön.

Címünk: 2132 Göd, Attila utca 21.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő űrlapunkon keresztül is felveheted velük a kapcsolatot. Kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot néhány alap adat megadásával és pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.


A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.