fbpx

Knaus SÜDWIND 500 UF

Tökéletes választás 2-4 főnek

A Knaus SÜDWIND 500 UF lakókocsi az igazi klasszikusok közé tartozik a lakókocsik világában. Ez a modell minden igényt kielégít. Gondosan megtervezett belső tér, stílusos bútorokkal, melyek arra várnak, hogy felfedezd őket.

knaus 500 FU lakokocsi kenyelem

Kényelem:

A Knaus SÜDWIND 500 UF lakókocsiban a világos, meleg hangulatú környezet és a számos ablak egyedi, tágas érzetet nyújt. Az ergonónikus párnáknak köszönhetően nagyon kényelmes a kanapé, akár hosszú órákon keresztül is.

Főzz és pihenj:

Miközben a jól felszerelt konyhában finom ételek készülnek, a világos bútorok és a hangulatos pihenősarok pihenésre csábít. Könyvek, társasjátékok vagy ruhák mindig kéznél vannak a praktikus szekrényekben.

knaus 500 FU lakokocsi konyha
knaus 500 FU lakokocsi alvas

Alvás:

A SÜDWIND ágyak esetén a hangsúly mindig a legmagasabb szintű kényelemen és a praktikus megoldásokon van. A hátsó franciaágy igazi klasszikus, amely különösen helytakarékosan illeszkedik az elrendezésbe. Elöl pedig az étkezőből alakítható ki egy kényelmes kétszemélyes ágy.

Fürdőszoba

Naptej, tusfürdő, gyereksampon, dezodor… Elég hosszú az egész családnak szánt fürdőszobai eszközök listája. Annál több ok arra, hogy élvezd a rendelkezésre álló nagy mennyiségű helyet. a külön WC különösen a családok számára praktikus.

knaus 500 FU lakokocsi furdoszoba
SUDWIND 500 FU alaprajz

A lakókocsi képekben

Belevágnál a kalandba?

Kérj árajánlatot és ellenőrizd, hogy elérhető-e a lakókocsi!

Kalandautó blog

lakoautos nyaralas 1

Mennyit fogyaszt egy lakóautó?

Amikor lakóautó bérlésre kerül sor, sokan felteszik a kérdést: „Mennyit fogyaszt egy lakóautó?” A válasz nem egyszerű, mivel több tényezőtől függ, amelyek közül néhány jelentősebben...

Bővebben
Lakóautós nyaralás

Kinek való a lakóautós utazás?

A nyaralásnak számtalan módja létezik, és bizony nem mindenki számára ideális ugyanaz a típusú pihenés. A lakóautós nyaralás például egy különleges választás, amely kalandvágyóknak és...

Bővebben
6 személyes lakóautó bérlés a kalandautótól.

6 személyes lakóautó bérlés

A tökéletes családi kaland: 6 személyes lakóautó bérlés Amikor az utazás szabadságáról és a közös kalandokról álmodozunk, a 6 személyes lakóautó bérlés kínálja azt a...

Bővebben

Nézd, hová jutottak el

a barátaink, ügyfeleink a Kalandautóval!