fbpx

Eger meghódítása

Egy hosszú hétvége a legjobb borok hegyek és egy kis wellness társaságában

Fedezd fel Eger történelmi csodáit egy hosszú hétvégén a lakóautónkkal! Barangolj a vár falai között, és lépj be a múltba a történelmi utcák mentén. Kóstold meg a város híres borait, élvezd a pincészetek vendégszeretetét és a termálfürdők pihentető wellnessét. Eger gasztronómiai kalandjai izgalmas ízekkel töltik meg utazásodat.

kalandauto utonalterv eger belvaros este

1. NAP

Megérkezés: Egy varázslatos este Egerben

Egy meghitt este Egerben egy helyi étteremben kezdődik, ahol a vendégek a magyar vendégszeretetet és a hagyományos ízeket élvezhetik. Az étterem otthonos hangulatú, a falakon a régió történelmét és kultúráját bemutató képekkel. A menüben helyi specialitások szerepelnek, mint a paprikával ízesített ételek és a friss, helyi alapanyagokból készült fogások. A vacsora mellé a helyi borászok legjobb borait kínálják, amelyek tökéletesen kiegészítik az ételek ízét és hozzájárulnak az este varázslatos hangulatához.

Szállás: Borkemping, Tulipán kemping vagy vadkemping

2. NAP

Eger látványosságai

Eger, egy csodálatos város, amely magával ragadó látványosságokkal vár! A pezsgő Dobó István téren kezdődik a kaland, ahol az Egri bazilika és a Minaret magasba törő tornyai már messziről hívogatnak. A Főegyház Megyei Könyvtár és a Minorita templom csodái mellett, a Gárdonyi Géza Emlékház, az Érseki Palota díszkertje és a titokzatos Fazola Kapu történelmi kincseket rejt. A Végvári Vitézek Tere és az Egri Csillagok Sétánya pedig igazi időutazásra invitál, ahol minden lépés egy újabb izgalmas felfedezés! Eger nem csak egy város, hanem egy élmény, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia!

Szállás: Borkemping, Tulipán kemping vagy vadkemping

kalandauto utonalterv eger latvanyossagok
kalandauto utonalterv eger var

3. NAP

Az egri vár bevétele és a Szépasszony-völgy

Az Egri vár, egy lenyűgöző történelmi erőd, amely izgalmas kalandokkal várja a látogatókat. A vár falai között minden lépéssel a hősies múlt elevenedik meg, ahol a legendás történetek szinte életre kelnek. Az Egri vár izgalmas történelmi kalandjai után a következő célpont a Szépasszony-völgy. A Szépasszony-völgy nem csupán borok sorát kínálja, hanem egy kulturális kalandot is, ahol a vendégek megismerhetik a régió borkészítési hagyományait és élvezhetik a helyi ízek gazdagságát.

Szállás: Tulipán kemping vagy vadkemping

4. NAP

Eger környéke és wellness lazítás

Egerszalók, egy békés kis település Eger közelében, amely gyógyvizeiről és a természetes Sódombjáról híres. Ez a természeti csoda, amely a termálvíz által létrehozott mészkőtufa, lenyűgöző látványt nyújt, különösen este, amikor színes fényekkel világítják meg. A Sódomb mellett található Saliris Resort tökéletes hely a pihenésre, ahol a gyógyító víz és a wellness szolgáltatások találkoznak. Az egerszalóki gyógyvíz, amelynek több mint 30 nyomeleme van, nemcsak gyógyít, hanem a test és a lélek megújulását is elősegíti.

Szállás: Thermál kemping vagy vadkemping

kalandauto utonalterv eger szolo
Lakóautó bérlés, utazás, nyaralás

5. NAP

Hazautazás

Az ötödik napra elérkezünk az utazás végéhez, és búcsút veszünk Egertől.

Belevágnál a kalandba?

Kérj árajánlatot és ellenőrizd, hogy elérhető-e az autónk!

Kalandautó blog

Használt lakóautó vásárlás

Használt lakóautó vásárlás

A lakóautós utazás különleges életformát kínál, ami egyesek szerint kényelmetlen, mások szerint összehasonlíthatatlan élményt nyújt. Mindkét félnek igaza van: a választás attól függ, hogy milyen...

Bővebben
Mit vigyünk magunkkal?

Mit érdemes vinni egy lakóautós utazásra?

A lakóautós nyaralás egyre népszerűbb, hiszen szabadságot és rugalmasságot kínál az utazóknak. Azonban ahhoz, hogy a kirándulásunk igazán élvezetes legyen, fontos előre gondoskodni a szükséges...

Bővebben
lakoautos nyaralas 1

Mennyit fogyaszt egy lakóautó?

Amikor lakóautó bérlésre kerül sor, sokan felteszik a kérdést: „Mennyit fogyaszt egy lakóautó?” A válasz nem egyszerű, mivel több tényezőtől függ, amelyek közül néhány jelentősebben...

Bővebben

Nézd, hová jutottak el

a barátaink, ügyfeleink a Kalandautóval!